Dano-Hús Kft.

Vállalkozásunk 2002 szeptembere óta üzemel, kezdetekben csak füstölt húsok és hentesáruk nagykereskedelme volt a fő tevékenységünk. 8 évig sümegi telephellyel, 3 hűtő gépkocsival végeztünk slepptúrás értékesítést.
Mondhatjuk, hogy családi vállalkozásként működtünk, hiszen feleségem végezte az adminisztrációs feladatokat, jómagam és nagyobbik fiam az áruterítésben tevékenykedtünk. Rajtunk kívül még egy gépkocsivezetőt alkalmazott a cég. 2010-es évre odáig fejlődtünk, hogy az addigi bérleményt feladva, sikerült egy saját épületet megvásárolni Gógánfa Deák Ferenc u. 62. szám alatti címen.
Itt kialakítottuk nagykereskedelmi hűtő raktárunkat, de az épület lehetőséget adott üzlethelyiség kialakítására, így a 2010-es évben megnyitottuk első élelmiszerüzletünket, melyet az évek során még kétszer bővítettünk. Mára az eladótér eléri a 200 négyzetmétert.
Minőségi füstölt és hentesáruk mellett friss sertés és baromfi hússal is kínáljuk vásárlóinkat.
2013-ban Sümegen a Jókai u. 5 szám alatt még egy üzletet nyitottunk, igaz kisebb eladótérrel, de a tőkehúson kívül hasonló árukészlettel tudjuk ellátni vásárlóinkat.
Vállalkozásunk 10 főt foglalkoztat. Mostanra kisebbik fiam és egyik menyem is a Dano-Hús Kft-t erősíti.
Nagykereskedésünk árukészlete folyamatosan bővül. 8 húsfeldolgozó több mint 150 db termékét forgalmazzuk.
Törekszünk a versenyképes árak mellett a lehető legjobb minőségű termékekkel a piacon eddig megszerzett jó hírünket öregbíteni.
Partnereinknek köszönjük az eddigi együttműködést és tisztelettel várjuk leendő partnereink jelentkezését.

Köszönettel,
Kovács László
ügyvezető igazgató